15. mei 2023
Uitbreidingen en aanpassingen september 2023
Ik zal hier wat uitleg geven over wat er allemaal gaat gebeuren vanaf September 2023. Voor mij wordt dit een nieuw hoofdstuk in mijn bedrijf en ik hoop dat jullie er ook blij mee zijn.
20. november 2022
Astrid is een leuke meid, ze komt rustig en geduldig over en spreekt met liefde en passie over haar trimsalon. Ze is 29 jaar en woont samen met haar vriend en katten in Leeuwarden. Ze heeft tijdens corona een opleiding gevolgd bij CatsOnly en heeft stage gelopen bij een kattentrimsalon in Noord-Holland. Sinds juni 2022 heeft ze haar eigen kat- en vachtvriendelijke trimsalon, speciaal voor katten dus! Ben je ook nieuwsgierig hoe dat gaat?
02. september 2017
Je kan je kat gewoon vertellen dat je hem of haar lief vind, maar je kan jezelf ook in kattentaal uitdrukken. Als je de signalen herkent vertelt de kat dat ook aan jou. Weten hoe? Lees snel verder!
04. augustus 2017
Wat is dat nou weer, hamsterscaping? Het lijkt wel wat op aquascaping, maar dan voor hamsters. Het is de bedoeling om een natuurlijke kleine wereld te maken voor de hamster. Hoe gaat dat precies in z'n werk?
01. juli 2017
Zwanen vind ik machtig mooie beesten. Zeker als je er voor op je hurken zit, met één hand de zwaan over zijn vleugels aait en hij uit je andere hand aan het eten is. Hoe krijg je dat voor elkaar, vraag je je af? Ik zal het vertellen. >>Denk erom dat dit geen wilde zwaan was. Probeer dit niet zelf uit<<
03. juni 2017
Als iemand 'knaagdieren' zegt, wordt het konijn daar meestal ook mee bedoelt. Maar een konijn is helemaal geen knaagdier... Hoe zit het dan wel?
31. mei 2017
Hallo lezers! Vanaf vandaag ga ik mijn best doen om elke maand een blog online te zetten. Hierin ga ik het hebben over verschillende onderwerpen met betrekking tot dieren. Ook komen mijn eigen ervaringen en interesses voorbij. Ben je geïnteresseerd? Blijf mij dan volgen! Elke blog word aangekondigd op mijn Facebook pagina.